Black Friday w naszym sklepie potrwa do 30.11.! Możesz nam pomóc!

24 listopada 2023
Woj. dolnośląskie, Woj. kujawsko-pomorskie, Woj. lubelskie, Woj. lubuskie, Woj. łódzkie, Woj. małopolskie, Woj. mazowieckie, Woj. opolskie, Woj. podkarpackie, Woj. podlaskie, Woj. pomorskie, Woj. śląskie, Woj. świętokrzyskie, Woj. warmińsko-mazurskie, Woj. wielkopolskie, Woj. zachodniopomorskie, Zagranica

Marzyliście o bluzie z naszym logo? A może wolicie recyklingową torbę z Szymonem Hołownią?
Teraz to wszystko MOŻLIWE!

„Black Friday” to dobry moment, by ogłosić, że nasz oficjalny sklep powraca i to z odnowionym asortymentem.

“Black Friday” obowiązuje jednak na naszych zasadach, bo potrwa aż do końca listopada, tj. 30.11. do godziny 23:59 lub do wyczerpania zapasów!
W tym czasie na wszystkie produkty obowiązują zniżki, nawet do 50%!
Czemu warto coś u nas kupić? Bo przy tej okazji możecie nam pomóc. Dochód ze sprzedaży wspiera działania Stowarzyszenia Polska 2050 i jego wolontariuszy!

A skoro mamy wyprzedaże, to chcemy Was prosić o przysługę. Jak wiecie, nie lubimy marnotrawstwa, a przy tym promujemy “zero waste”. Pamiętacie nasze recyklingowe torby z banerów Szymona Hołowni? Mamy ostatnie “kolekcjonerskie” sztuki, które mogą trafić i do Was. Można powiedzieć, że to właściwie torby z Marszałkiem.
A może do oglądania obrad Sejmu warto przy tym zrobić sobie herbatę (np. z różą – nie Thun :)) lub kawę w filiżance z naszym logo? To wszystko znajdziecie w naszej ofercie, którą chcemy rozwijać, ale do tego potrzebujemy Was! Tzn. pierwszych zakupów.

A jeśli szukacie mikołajkowego prezentu, mamy dla koszulki, czapki i książki! W sam raz na sezon zimowy. Cały asortyment objęty jest specjalną promocją. Nie zwlekajcie i zróbmy coś dobrego – wspierajmy Stowarzyszenie!

Wejdźcie na www.sklep.stowarzyszenie2050.pl i przekonajcie się sami.