POSZUKIWANY, POSZUKIWANA – Korepytetorzy dla pieczy zastępczej

02 stycznia 2023

Nie chodzi o tytuł filmu, mamy do Ciebie ogromną prośbę. Pilnie poszukujemy KOREPETYTORÓW dla dzieci z RODZIN ZASTĘPCZYCH. Wielu z naszych podopiecznych głoszonych do programu czeka na swojego nauczyciela. Możesz być nim Ty, nie szukamy zawodowców, ale ludzi dobrej woli. Za zgłoszenie czeka NAGRODA – uśmiech dziecka.
“To jest bezcenne, gdy dowiaduję się, że dzięki mojemu wsparciu, dzieci mogą uzyskać promocję do następnej klasy, że wzrasta ich samoocena, że niektórzy wreszcie rozwijają skrzydła, bo ktoś poświęcił im więcej uwagi” – mówią korepetytorzy.

Nasze warunki:

• oferujemy elastyczny “czas pracy”, pomóc możesz niezależnie od miejsca zamieszkania, korepetycje są online. Liczba godzin i dzieci zależą od Ciebie!
  • zapewniamy gimnastykę umysłu – powtarzasz materiał i masz wpływ na kształtowanie umiejętności u innych!
  • otrzymujesz niesamowitą satysfakcję z pomocy dzieciom, które dzięki Tobie, mogą w przyszłości zrealizować swoje marzenia,

Czego potrzebujemy?

Wiedzieć jaki przedmiot wybierzesz – w czym się czujesz najpewniej, a z resztą – pomożemy. Zgłoś się mailowo na pieczazastepcza@polska2050.pl lub poprzez nasz formularz na stronie https://stowarzyszenie2050.pl/projekt/razem-dla-rodzin-zastepczych.

Nie musisz być naszym wolontariuszem, wystarczy że jest w Tobie chęć niesienia bezinteresownej pomocy !